Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 662, из них зарегистрированных: 3, скрытых: 0 и гостей: 659 :: 2 поисковых систем Cyanea, kola, ЛилияБольше всего посетителей ( 895) здесь было 22.12.19 3:19 |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Молитвы о работе (Спиридону Тримифунтскому) | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Николь Активные пользователи
Сообщения : 3208 Дата регистрации : 2013-03-01 Откуда : Украина
| Тема: Молитвы о работе (Спиридону Тримифунтскому) 02.08.15 12:26 | |
| О всеблаженный святителю Спиридоне, великий угодниче Христов и преславный чудотворче! Предстояй на Небеси Престолу Божию с лики Ангел, призри милостивым оком на предстоящия зде люди и просящия сильныя твоея помощи. Умоли благоутробие Человеколюбца Бога, да не осудит нас по беззакониим нашим, но да сотворит с нами по милости Своей.
Испроси нам у Христа Бога нашего мирное и безмятежное житие, здравие душевное и телесное, земли благоплодие и во всем всякое изобилие и благоденствие, и да не во зло обратим благая, даруемая нам от щедраго Бога, но во славу Его и в прославление твоего заступления.
Избави всех верою несумненною к Богу приходящих от всяких бед душевных и телесных, от всех томлений и диавольских наветов. Буди печальным утешитель, недугующим врач, в напастех помощник, нагим покровитель, вдовицам заступник, сирым защитник, младенцем питатель, старым укрепитель, странствующим путевождь, плавающим кормчий и исходатайствуй всем крепкия помощи твоея требующим вся, яже ко спасению, полезная.
Яко да твоими молитвами наставляеми и соблюдаеми, достигнем в вечный покой и купно с тобою прославим Бога, в Троице Святей славимаго, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
О преблаженне святителю Спиридоне! Умоли благосердие Человеколюбца Бога, да не осудит меня по беззакониям моим, но да сотворит со мной по милости своей. Испроси мне, рабе Божией (Галине), у Христа и Бога моё мирное безмятежное житие, здравие душевное и телесное. Избави меня от всяких бед душевных и телесных, от всех томлений и диавольских наветов. Поминай меня у престола Вседержителя и умоли Господа, да подаст многих моих грехов прощение, безбедное и мирное житие да дарует мне, кончины же живота непостыдная и мирныя и блаженства вечнаго в будущем веце сподобит меня, да непрестанно возсылаю славу и благодарение Отцу и Сыну и Духу Святому, ныне и присно, и во веки веков. Аминь. | |
| | | Николь Активные пользователи
| Тема: Re: Молитвы о работе (Спиридону Тримифунтскому) 02.08.15 12:26 | |
| О всеблаженный святителю Спиридоне, великий угодниче Христов и преславный Чудотворче! Предстояй на Небеси Престолу Божию с лики Ангел, призри милостивым оком на предстоящия зде люди и просящия сильныя твоея помощи. Умоли благоутробие Человеколюбца Бога, да не осудит нас по беззакониим нашим, но да сотворит с нами по милости Своей.
Испроси нам у Христа Бога нашего мирное и безмятежное житие, здравие душевное и телесное, земли благоплодие и во всем всякое изобилие и благоденствие, и да не во зло обратим благая, даруемая нам от щедраго Бога, но во славу Его и в прославление твоего заступления.
Избави всех верою несумненною к Богу приходящих от всяких бед душевных и телесных, от всех томлений и диавольских наветов. Буди печальным утешитель, недугующим врач, в напастех помощник, нагим покровитель, вдовицам заступник, сирым защитник, младенцем питатель, старым укрепитель, странствующим путевождь, плавающим кормчий и исходатайствуй всем крепкия помощи твоея требующим вся, яже ко спасению, полезная.
Яко да твоими молитвами наставляеми и соблюдаеми, достигнем в вечный покой и купно с тобою прославим Бога, в Троице Святей славимаго, Отца и Сына и Святаго Духа, ныне и присно и во веки веков. Аминь.
О преблаженне святителю Спиридоне! Умоли благосердие Человеколюбца Бога, да не осудит меня по беззакониям моим, но да сотворит со мной по милости своей. Испроси мне, рабе Божией Анне, у Христа и Бога мое мирное безмятежное житие, здравие душевное и телесное. Избави меня от всяких бед душевных и телесных, от всех томлений и диавольских наветов. Поминай меня у престола Вседержителя и умоли Господа, да подаст многих моих грехов прощение, безбедное и мирное житие да дарует мне, кончины же живота непостыдная и мирныя и блаженства вечнаго в будущем веце сподобит меня, да непрестанно возсылаю славу и благодарение Отцу и Сыну и Духу Святому, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.
Помоги мне преблаженне святителю Спиридоне найти хорошую работу.
Благодарю тебя преблаженне святителю Спиридоне, за благость твою! | |
| | | Николь Активные пользователи
| Тема: Re: Молитвы о работе (Спиридону Тримифунтскому) 02.08.15 12:26 | |
| О всеблаженный святителю Спиридоне, великий угодниче Христов и преславный Чудотворче! Предстояй на Небеси Престолу Божию с лики Ангел, призри милостивым оком на предстоящия зде люди и просящия сильныя твоея помощи. Умоли благоутробие Человеколюбца Бога, да не осудит нас по беззакониим нашим, но да сотворит с нами по милости Своей.
О преблаженне святителю Спиридоне! Умоли благосердие Человеколюбца Бога, да не осудит меня по беззакониям моим, но да сотворит со мной по милости своей. Испроси мне, рабу Божиему Владиславу, у Христа и Бога мое мирное безмятежное житие, здравие душевное и телесное. Избави меня от всяких бед душевных и телесных, от всех томлений и диавольских наветов. Поминай меня у престола Вседержителя и умоли Господа, да подаст многих моих грехов прощение, безбедное и мирное житие да дарует мне, кончины же живота непостыдная и мирныя и блаженства вечнаго в будущем веце сподобит меня, да непрестанно возсылаю славу и благодарение Отцу и Сыну и Духу Святому, ныне и присно, и во веки веков. Аминь.
Помоги мне преблаженне святителю Спиридоне найти хорошую работу.
Благодарю тебя преблаженне святителю Спиридоне, за благость твою! | |
| | | | Молитвы о работе (Спиридону Тримифунтскому) | |
|