Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 677, из них зарегистрированных: 3, скрытых: 0 и гостей: 674 :: 2 поисковых систем Anna vedima, Elenika Radvan, Тетяна ІванівнаБольше всего посетителей ( 895) здесь было 22.12.19 3:19 |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| При поході до начальства | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Гость Гость
| Тема: При поході до начальства 09.04.13 22:31 | |
| Я до начальства (громади) йду по Божому сліду, Господніми стопами, нехай начальству стануть очі стовпами, щоб на мене, на рожденного, на молитвяного рота не роззявляли, очей не витріщали, язика не піднімали. Як радуються пани лисицям та куницям, щоб так радувались моїми словами. Як тихо та смирно лежать мертві во гробі, щоб так тихо та смирно до мене начальство говорило. Як радується весь мир хрещений по дар Божий ідучи, щоб так радувалось мною все начальство!" |
| | | Гость Гость
| Тема: Re: При поході до начальства 09.04.13 22:31 | |
| Іду між світів, муром мурована, а зорями одягенена, місяцем підперезана, пречиста моя твар, щоб мене раба Божого (...) увесь світ радував. Я до вас йду з перцем і паскою, а ви до мене - щирим серцем та з ласкою, до народженої, хрещеної раби Божої, щоб ви не задумали, не загадали лихого слова сказать і подумать.
Перед тим як зайти в кабінет, кімнату і т.д. де чекають важливі розмови або справи, заходити треба з правої ноги і примовляти:
"Стою правою ногою щоб був верх за мною,усі вівці а я вовк як скажу так і буде " |
| | | | При поході до начальства | |
|