Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Знаття привороту з чоловіка | |
| | Автор | Сообщение |
---|
LolaPalmer Активные пользователи
Сообщения : 1072 Дата регистрации : 2015-07-12 Откуда : Україна <3
| Тема: Знаття привороту з чоловіка 18.06.17 10:34 | |
| Те, що чоловік потрапив під приворотне вплив, любляча дружина може виявити дуже швидко, настільки явно змінюється його поведінка. Тому вона може швидко допомогти своєму чоловікові позбутися чужорідного впливу і відновиться.
Для цього необхідно в середу піти в храм і придбати там дві тонкі воскові свічки. Відразу ж слід поставити одну з них за упокій, а іншу — за здравіє. Йдучи додому, знову потрібно купити дві свічки. На наступний день потрібно проводити ритуал, спрямований на зняття заговору на приворот. Заздалегідь потрібно купити улюблений фрукт чоловіка.
Усамітнившись в окремому приміщенні в вечірній час, слід покласти фрукт на столі між двома свічками.
Далі свічки слід запалити і проговорити такі магічні слова:
«Я, Раба Божа (власне ім’я) силою і дійством своїм знімаю приворот з Раба Божого (ім’я приворожений чоловіки). Господи Боже, до тебе звертаюся і молю тебе, допоможи мені. Зроби так, щоб відвернувся суджений мій від злої жінки, чаклунством його до себе приманити. Поверни мені коханого чоловіка мого, зроби так, щоб він забув дорогу до будинку розлучниці. Ввійдуть слова мої чарівні в (назва використовуваного в обряді фрукта) і в ньому залишаться. А душа Раба Божого (ім’я приворожений чоловіка) звільниться відтепер і назавжди. Амінь!».
Важливо, щоб заговорений фрукт ваш чоловік з’їв того ж вечора, в іншому випадку очищаючу дію втратить свою силу. Для закріплення ритуального дійства потрібно знову через пару днів піти до церкви і знову поставити свічки, одну за упокій, а іншу — за здоров’я.
Для того щоб уникнути приворотного впливу слід вести праведний спосіб життя. Адже до чистій душі негатив не прилипає. Крім того, дуже важливо ні з ким не ділиться тим, що ви дуже щасливі в сімейному житті, адже дуже часто привороти проводяться заздрісними людьми.
Автор: Вероніка Шевченко | |
| | | | Знаття привороту з чоловіка | |
|