Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 289, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 289 :: 1 поисковая система
Нет
Больше всего посетителей (895) здесь было 22.12.19 3:19
|
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| МОЛИТВА ЖИВЫЙ В ПОМОЩИ ( ПСАЛОМ 90) | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Гость Гость
| Тема: МОЛИТВА ЖИВЫЙ В ПОМОЩИ ( ПСАЛОМ 90) 28.05.13 18:56 | |
| Живый в помощи Вышняго, в крове Бога Небеснаго водворится. Речет Господеви: Заступник мой еси и Прибежище мое, Бог мой, и уповаю на Него. Яко Той избавит тя от сети ловчи, и от словесе мятежна , плещма Своими осенит тя , и под криле Его надеешися : оружием обыдет тя истина Его. Не убоишися от страха нощнаго, от стрелы летящия во дни , от вещи во тме преходящия , от сряща , и беса полуденнаго . Падет от страны твоея тысяща , и тма одесную тебе , к тебе же не приближится , обаче очима твоима смотриши , и воздаяние грешников узриши . Яко Ты, Господи, упование мое, Вышняго положил еси прибежище твое. Не приидет к тебе зло , и рана не приближится телеси твоему , яко Ангелом Своим заповесть о тебе , сохранити тя во всех путех твоих. На руках возмут тя , да не когда преткнеши о камень ногу твою , на аспида и василиска наступиши , и попереши льва и змия. Яко на Мя упова , и избавлю и : покрыю и , яко позна имя Мое. Воззовет ко Мне, и услышу его : с ним есмь в скорби; изму его , и прославлю его , долготою дней исполню его , и явлю ему спасение Мое. |
| | | Гость Гость
| Тема: Re: МОЛИТВА ЖИВЫЙ В ПОМОЩИ ( ПСАЛОМ 90) 28.05.13 23:03 | |
| Главная идея и суть псалма 90: надежда на Бога имеет непреодолимую силу. Св. Феодорит говорит: сей псалом учит, что сила упования на Бога есть необорима; ибо блаженный Давид написал сей псалом в наставлении людям о том, сколько благ доставляет упование на Бога. Тот, кто живет верой и надеждой на Бога, найдет в нем защитника, спасающего от всех несчастий и зол жизни. Этот псалом пророчески указывает на пришествие Христа, Который является самым близким человеку защитником. |
| | | | МОЛИТВА ЖИВЫЙ В ПОМОЩИ ( ПСАЛОМ 90) | |
|