Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 708, из них зарегистрированных: 1, скрытых: 0 и гостей: 707 :: 2 поисковых систем Nadine'sБольше всего посетителей ( 895) здесь было 22.12.19 3:19 |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Заговор от всякого зла | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Николь Активные пользователи
Сообщения : 3208 Дата регистрации : 2013-03-01 Откуда : Украина
| Тема: Заговор от всякого зла 17.08.15 11:52 | |
| Боже Свароже, поможи, і ти, Ладо-Мати, Рідним Богам у чистому полі мене охороняти. Я ж всередині зі своїм чадом – горя не знати. Найсвятіша Мати, захисти, збережи. Як Лада свого бережеш, як Божича несеш, так і нас захисти, а ми славу твою понесемо в світи. До Велеса, до Мокоші, до Перуна-перунича, до Святовида світлого, до самого Рода Всевишнього І всіх Богів Рідних! Де я йду в путі-дорозі, І мої діти, і мої онуки, і правнуки - Будете охороняти! В путі-дорозі, де йтимете і їхатимете, Від наглої смерті охоронятимете! Від меча, Від огня, від потопу, від змія, Від звіра, від вішальниці, від в'язниці, Від мимоходів, від переходів, Від глухоти, від німоти, Від сліпоти, від паралічу. Охороняйте: днями, ночами, опівночі, Досвітками, ранками і на сон грядущий - Охороняйте! Вітри-Стрибожичі, не дивіться на мою муку, А візьміте Алатир у руку Та біжіте по всьому світу. Розкажіте старому й малому, Сліпому й кривому: Хто буде мої замовляння сповняти, Не буде у вогні погоряти, Не буде у воді потопати, Не буде його звір поїдати, Не буде наглою смертю помирати.
| |
| | | | Заговор от всякого зла | |
|