Кто сейчас на форуме | Сейчас посетителей на форуме: 713, из них зарегистрированных: 3, скрытых: 0 и гостей: 710 :: 2 поисковых систем Anna vedima, Elenika Radvan, Тетяна ІванівнаБольше всего посетителей ( 895) здесь было 22.12.19 3:19 |
Ноябрь 2024 | Пн | Вт | Ср | Чт | Пт | Сб | Вс |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Календарь |
|
|
| Заговор от всякого заговорить ребенка от испуга | |
| | Автор | Сообщение |
---|
Николь Активные пользователи
Сообщения : 3208 Дата регистрации : 2013-03-01 Откуда : Украина
| Тема: Заговор от всякого заговорить ребенка от испуга 17.08.15 12:04 | |
| Замовляння від переляку
У череп'яну миску наливають воду, туди кладуть навхрест палички з хатнього віника. Тримаючи миску над головою, виливають туди розтоплений віск і замовляють три рази:
Велесе, поможи! Мати Лада, Рідні Боги — хранителі Будуть охороняти, На поміч мені і моєму чаду Злого духа виганяти. Радість мені й моєму чаду дати, Весь мир, весь світ, Радість і славу мати! Виходьте, страхи! Виходьте, ляки. Виходьте, переляки. Виходьте, навії! Виходь, злий дух! Чи підливають, чи підговорюють — Не допусти, Свароже. Сварожичі, січіть, рубайте, Від миру відганяйте, Від Дажбожого онука (ім'я), Від онучок, від правнучок, Від мого чада, від мого стада, Від усього миру по білому світу! Виганяю зло: з голови, з-під голови, В голові буйності не бувати, Глухотою, німотою, сліпотою, Не чути, не знати. Виганяю з утроби, Із серця, з-під серця, З легень, з-під легень, З печінок, з-під печінок, Із шлунка, з-під шлунка, Із кишок, з-під кишок, Із селезінки, з-під селезінки, Із нирок, з-під нирок, Із раза, з-під раза, Із всілякої хвороби. Погань виганяю: з рук, З плечей, з-під плечей, З ліктів, з-під ліктів, З долонь, з-під долонь, З пальців, з-під пальців, З нігтів, з-під нігтів. Паралічів не знати, Своїми руками хліба-солі заробляти. З клубів, з-під клубів, З колін, з-під колін, З литок, з-під литок, З плесів, з-під плесів, З кісточок, з-під кісточок, З п'ят, з-під п'ят, З підошов, з-під підошов, З шиї, з-під шиї, З крижей, з-під крижей. Стовбняки відвертати, Сімдесят сім хвороб не знати, Двадцять чотири вітри Зі смертельними відвертами не чути, Славу і здоров'я мати, Чисту постіль, як у Бога Сварога, Матері Лади мати. Лежати — не лежати, Хвороби не знати!» | |
| | | | Заговор от всякого заговорить ребенка от испуга | |
|